professionelle SEO-tekster

Har du brug for hjælp til at få skrevet professionelle SEO-tekster, som kan forbedre din placering på nettet?

Gode SEO-tekster er et vigtigt skridt på vejen mod en bedre rangering på Google. Indhold af høj kvalitet spiller en stor rolle for søgemaskineoptimering. Derfor giver det god mening at investere i professionel tekstforfatning, da det garanterer dig fejlfrie SEO-tekster med et unikt indhold, hvilket medvirker til at forbedre din placering på Google.

TextAid leverer SEO-tekster, som:

  • er velformulerede og unikke, så Google belønner dig.
  • sikrer, at dit nøgleord har den helt rigtige placering, og optræder naturligt i teksten.
  • tager højde for LSI (Latent Semantisk Indeksering), så Google ved, hvad teksten handler om.
  • arbejder for dig i lang tid fremover.

Sådan skriver jeg de bedste tekster for dig

Det første jeg gør, når du kontakter mig er at spørge nysgerrigt ind til dig, din virksomhed eller dit brand. Herefter vil jeg bede dig om at sende mig alt relevant materiale. Det er helt i orden, hvis du ikke har så meget at fremsende. Jeg læser det grundigt igennem inden jeg kontakter dig til et kort interview. Her vil jeg stille mere dybdegående spørgsmål, som skal hjælpe os begge to med at sikre, at du får de bedste tekster, som rammer din målgruppe.

Mit mål er altid at sørge for, at du kan genkende dig selv og din virksomhed i teksterne. Derfor arbejder jeg altid ud fra et princip om, at kommunikationen skal være i orden.

Du kommer med din ekspertise, jeg kommer med min

Min fornemmeste opgave er at skrive tekster, som din målgruppe kan forstå. Du kommer med en specialviden, som jeg ikke er i besiddelse af. Derfor har jeg brug for dit unikke kendskab, for at kunne skrive de bedste tekster for dig. Det er samtidig også det, der gør, at jeg kan skrive teksterne til et bredere publikum. Ønsker du, at jeg selv skal opsøge den nødvendige viden og bruge tid på at sætte mig ind i området, så er det naturligvis også muligt.

Jeg stiller de samme spørgsmål som mange af dine kunder formentlig vil stille. Jeg skriver derfor med dine kunder i centrum. På den måde vil teksterne tale til et behov hos kunderne, som din ekspertviden hjælper mig med at udfolde.

Tag fat i mig allerede i dag.


mathilde@textaid.dk
+45 60123648